Chiftelute de orez salbatic cu cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 6837 vizualizari

 

o garnitura draguta

 

INGREDIENTE

  • o farfurie adanca plina cu orez (mix de orez alb simplu cu orez rosu, orez negru )
  • 4-5 linguri de cascaval razuit
  • 1 ou de gaina proaspat
  • sare, piper negru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de orez salbatic cu cascaval:

Am fiert orezul inabusit cu capac si la mult abur pana ce s-a evaporat toata apa si el a devenit usor lipicios.L-am lasat sa se raceasca si apoi l-am amestecat cu oul batut, cascavalul razuit sare si piper.Am lasat un pic la rece la frigider ca sa fie mai usor de modelat.daca vi se pare moale  mai adaugati orez fiert sau cascaval, depinde cat de mare e oul folosit.Al meu a fost micut si a fost ok cu cantitatile date mai sus.

Se fac mici bilute din aceasta compozitie si se coc la cuptor pe o tava intinsa si putin unsa cu unt la foc mediu si se intorc pe ambele parti sa se rumeasca putin.

Se servesc ca si garnitura la un fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de orez salbatic cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval